نمایش از 08 آبان 1396 بازدید: 312
پرینت

دکتر حمید حجتی  معاونت علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علی آباد کتول همزمان با روز دانشجو چهارمین دوره مسابقات فوتسال جام دانشکده علوم پزشکی در دو رده خواهران و برادران در اذر 96 برگزار می گردد. مهلت ثبت نام تیم ها برای خواهران تا 20 آذر و قرعه کشی در تاریخ 21 آذر برگزار می گردد. قرعه کشی برادران در تاریخ 10 آذر برگزار می گردد.

شرایط شرکت در مسابقات

1- ورودی مسابقات خواهران برای هر تیم 15 هزار تومان می باشد. برای مسابقات برادران 20هزار تومان می باشد. پرداخت ورودی در روز ثبت نام الزامی می باشد.

2- هر تیم از 7 بازیکن تشکیل می گردد. که بهتر است از کلاس و ورودی تیم ها باشد. مگر در شرایط خاص مثل کالاس هایی که جمعیت دانشجویی کمی دارند.

3- درطول مسابقات هیچ اسمی به لیست اضاقه نمی گردد. مگر انکه تیم ها جای خالی داشته باشند.

4- مسابقات در دو وقت 15 دقیقه ای برگزار می گردد. بعد از تساوی مستقیم ضربات پنالتی هر تیم 3 ضربه برنده مسابقه را تعیین می نماید.

5- در صورت کارت قرمز درهر بازی بازیکن از بازی بعدی محروم می گردد.

6- قانون 5خطا و پنالتی در مسابقات اجرا می گردد.

7- در پایان مسابقات به تیم قهرمان، اقای گل مسابقات جایزه تعلق و از بازیکن فنی، و بازیکن اخلاق تقدیر می گردد.

8- تمامی تیم ها ملزم به حضور در مسابقات می باشند و در وسط تورنمت حق انصراف ندارند.

9- به تمامی بازیکنان تیم ها لوح سپاس فرهنگی و به تیم قهرمان و نایب قهرمان در کنار اهدای جایزه لوح ورزشی تقدیم می گردد.

10- دانشجویانی که در مسابقات فوتسال شرکت می کنند در اردوی مشهد در اولویت قرار دارند.

11- مسئول ثبت نام اقای خدمتگذار دفتر انجمن علوم پزشکی دانشکده در طبقه چهارم